vrijdag 21 juni 2013

Muzisch-creatieve week : STRIPVERHALEN

Deze week werkten we rond stripverhalen.
Vandaag sloten we de week af en iedereen kwam als stripfiguur naar de klas !
Herken jij ze ? Inderdaad ! Vandaag zaten Gert (Samson en Gert), Flip, Annemieke/Rosemieke en Jommeke (Jommeke), Kuifje en Janssens (Kuifje) in onze klas.
Gert

Kuifje

Annemieke/Rosemieke


Jommeke

Janssens

Flip

donderdag 13 juni 2013

13-06-13 - Schoolreis Dikkebusvijver

Na een leuke schoolreis vinden jullie hier een fotomontage en een tweetal filmpjes om de herinneringen blijvende te houden... 



woensdag 12 juni 2013

Kickertornooi leerlingenraad

Dit jaar kocht de leerlingenraad met geld van ingezamelde batterijen zwemalgen, rubberen zwemcilinders en een heuse kickertafel.
In mei mochten de duo's die zich hadden ingeschreven bij de leerlingenraad het opnemen tegen elkaar voor een
kickermatch.  Wie eerst 10 goals scoorde ging door naar de volgende ronde.  Uiteindelijk namen de 3 resterende duo's het onderling tegen mekaar op.
Mogen zich de echte KICKERKAMPIOENEN 2013 noemen : Bo en Absalom !!!
Zij versloegen Milan en Tim, goed voor een tweede plaats.  Verder deelden Maxime en Amber ook nog het podium met hun klasgenoten. 
Bedankt iedereen voor de deelname en schrijf je volgend jaar weer in.

maandag 10 juni 2013

Brood bakken en cupcakes versieren

Na het thema 'Van graan tot brood' bakten we zelf een wit brood.  Het was leuk en vooral erg lekker ! Nu weten we ook hoeveel werk een bakker heeft om ons elke dag van brood te voorzien.
Voor vaderdag en moederdag samen versierden we cupcakes.  Iedereen deed er heel wat inspanningen voor om een lekker kunstwerk te maken.  Niet meer dan normaal want mama en papa doen ook heel wat voor ons !











Sam, de Verkeersslang

Van 26 tot 30 mei namen we deel aan de nationale actie 'Sam, de Verkeersslang'.  Proficiat voor alle leerlingen die op een milieuvriendelijke manier naar school komen !