woensdag 24 oktober 2012

Herfstwandeling naar Bellegembos



















Vanmorgen gingen we op herfstwandeltocht naar Bellegembos.  Een betere dag hadden we niet kunnen uitkiezen ! Zalig met de zon op onze snoet richting oosten.  In het bos eerst de natuur en de herfstverschijnselen met eigen ogen aanschouwen.  En dan ravotten in het bos, kampen bouwen en je met de klasgenootjes amuseren.  Hopelijk kan je in de vakantie ook zoveel buiten spelen ! De foto's werden genomen door de leerlingen van L3.

Schimmenspel : fruit



Vrijdag voerden we in groepjes een schimmenspel met fruit op voor de klas.  Het is niet makkelijk om zonder mimiek en beweging een verhaal uit te beelden is de conclusie.  De toeschouwers vonden het mooi en weer een andere techniek bijgeleerd !

dinsdag 16 oktober 2012

Leerlingenraad 2012-2013

Net zoals de volwassenen moesten de leerlingen van Groenheuvel vrijdag naar de stembus voor de leerlingenraad.  Uiteindelijk werden volgende leerlingen door hun schoolgenoten gekozen :
*L1 Timo Eggermont
*L2 Xander Hiergens
*L3 Bram Vanden Berghe
*L5 Amber Demeyere
*L6 Bo Pauwels.
Vandaag hadden ze al een eerste maandelijkse leerlingenraad.  De voorstellen die ze geformuleerd hebben, worden op de volgende leraarsvergadering besproken.  Er zaten enkele goede ideeën in over afval en speelgoed.  We wensen ze veel succes !