dinsdag 25 januari 2011

Alles met de bal



























Vandaag namen we deel aan 'Alles met de bal' van de SVS (Stichting Vlaamse Schoolsport) in de Lange Munte Kortrijk. Het was heel leuk ! Zonder ongelukken kwamen we 's middags weer aan op school. Onze volgende uitstap is donderdag 10 februari naar de film 'De Indiaan' in de Budascoop Kortrijk. De kostprijs daarvoor wordt niet cash meegegeven maar wordt aangerekend op de factuur van februari.

zaterdag 22 januari 2011

Postzegels ontwerpen



Tijdens de les muzische vorming beeld moesten de leerlingen van L4 tot L6 een postzegel ontwerpen. Dit zijn enkele resultaten.

woensdag 19 januari 2011

Emile in het gips


We wensen Emile veel sterkte met zijn versplinterde enkel ! Wat een topsporter in een basketbalwedstrijd al niet lijden kan ...

maandag 17 januari 2011

Kalender komende weken

dinsdag 25 januari :Alles met de bal, Lange Munte Kortrijk
donderdag 10 februari : De indiaan, film Budascoop Kortrijk
woensdag 16 februari : Dikke-truiendag op school
woensdag 23 februari : Dans (voor wie inschrijft)Weimeersen Rollegem
zondag 27 februari : Eetfestijn ten voordele van de school Wervel Bellegem
maandag 7 maart tot 13 maart : Krokusvakantie

dinsdag 11 januari 2011

2011 !



















Aan alle ouders die ik de voorbije dagen nog niet persoonlijk gezien heb, wil ik bij deze mijn opperbeste wensen voor het nieuwe jaar aanbieden ! Dat iedereen vooral gezond en gelukkig mag zijn. Aangevuld met ieders persoonlijke wensen en voornemens. Voor de leerlingen vooral veel punten ! Ondertussen hebben we in het derde leerjaar een nieuwe leerling : Absalom Leman. De klas heeft de nieuwe jongen uitstekend opgevangen waarvoor een dikke duim ! Bekijk ook eens de foto's van het voorbije kerstfeest en de nieuwe klasgenoot.